Afgelopen weekend heeft karateka Ciska van der Voort, trainster bij Fit2Fight, een eerste prijs gehaald op de Open Luikse Karate kampioenschappen. Met deelnemers uit Frankrijk, Nederland, België en Iran had het toernooi een internationaal karakter. 

Een mooie oefengelegenheid voor de Polderse die eind november bij de premier league Madrid meedingt naar een plaats op het kwalificatietoernooi voor Tokyo 2020. De afgelopen premier league-toernooien zijn niet gegaan zoals gehoopt en was Ciska snel uitgeschakeld. Waar ze voor haar zwangerschappen nog tot de top 15 van de wereld hoorde, blijkt terugkomen op haar oude niveau een behoorlijke opgave. Topsport, een eigen bedrijf runnen en twee jonge kinderen. Wij duimen voor Ciska.

Trainingsdoelen
Ciska wist in Luik al haar wedstrijden te winnen waarbij ze geen tegenpunt incasseerde. Dat was een van haar trainingsdoelen. In de finale wist zij niet tot scoren te komen maar werd zij op scheidsrechtersbeslissing tot winnaar uitgeroepen. Op de foto Ciska van der Voort op de hoogste trede.

Categorieën: Toernooi

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *